Monipuoliset palvelumme: vauriokartoitukset, remontit ja rakennustyöt

Tmi Esa Hyttinen Espoosta tarjoaa monipuoliset rakentamisen palvelut. Palvelut kattavat vauriokartoitukset, huoneistoremontit, mukaan lukien märkätilojen remontit sekä erilaiset rakennustyöt lattiasta kattoon. Palvelen Espoosta käsin asiakkaita Uudellamaalla ja koko Suomessa.

Kysy lisää!

Palveluvalikoima

Yrityksen palvelut kattavat monipuolisesti kaiken uudis- ja korjausrakentamisen, jota yksityiset kotitaloudet tai taloyhtiöt tarvitsevat:

  • Vauriokartoitukset esimerkiksi vesivahingon tai tulipalon jälkeen

  • Kosteus- ja homevaurioiden korjaukset

  • Kosteusmittaukset

  • Huoneistoremontit, mukaan lukien märkätilojen remontit

  • Uudisrakentamisen lattiasta kattoon (esimerkiksi talopakettien rakentamisen).

Vauriokartoitukset ja kosteusmittaukset ammattitaidolla

Teen ammattitaitoisesti omakotitalojen, rivitalojen ja huoneistojen vauriokartoitukset esimerkiksi vesivahingon tai tulipalon yllätettyä. Suoritan myös kosteusmittaukset käyttäen hyväksi havaittuja, tunnustettuja menetelmiä. Näiden asioiden tiimoilta minuun ovat yhteydessä sekä yksityishenkilöt että isännöitsijät.

Lue lisää

Huoneistoremontit ripeästi

Teen kaikki asuintilojen sisäremontit ripeästi. Palveluihini kuuluvat esimerkiksi maalaukset ja tapetoinnit, lattioiden asennukset, kalusteasennukset ja märkätilojen remontit. Hoidan myös saneerauskohteiden sisätilojen purkutyöt sekä purkujätteen poiskuljetuksen remontin alta. Asiakkaisiini kuuluu niin kerrostalojen kuin omakoti- ja rivitalojenkin asukkaita sekä taloyhtiöitä.

Uudisrakentaminen avaimet käteen -periaatteella

Teen myös omakoti- ja rivitalojen uudisrakentamiseen liittyvät rakennustyöt avaimet käteen -periaatteella: kokoan valmiin talopaketin alusta loppuun, tarjoten asiakkaalle viimeistellyn ja muuttovalmiin kodin. Suoritan myös kaikenlaisia pienempiä rakennustöitä sekä osia isompien projektien kokonaisuuksista. Kokonaiset projektit onnistuvat minulta hyvien yhteistyöverkostojeni avulla: löydän tarvittavat tekijät kohteeseen kuin kohteeseen.